Bentley House – winners of the Most Sustainable Construction & Retrofit for the Future

Signature at Bentley House Enquiries

01992 721107
(Accommodation enquiries)
Back to News & Events

Bentley House – winners of the Most Sustainable Construction & Retrofit for the Future

Judges comments:

“This scheme is an extraordinary transformation of a redundant office building into a luxury care home. The adaptive reuse of the existing building has reaped economic, environmental and social benefits. The interior design is masterful and gives a homely domestic scale to a multi-residential care home. Great care was lavished on detailed design to promote way finding, orientation and subtle assistance. The design themes on each floor reflect the legacy of the adjacent playhouse—such as ‘The Pirates of Penzance’ and other thespian floor levels. Formal certification of the environmental sustainability of this remarkable scheme would aid marketing and dissemination.

Back to News & Events